Profile zawodowe
Tworzy również z
EKO LUDEK
Małgorzata Puzio-Miękus aktorka, konferansjerka, prezenterka kulinarna Doświadczenie zawodowe: Prowadząca pokazy kulinarne i imprezy integracyjne dla firm i marek: Filipinka, Orico, Algida, Polska Ekologia, PGNiG, Fundacja BOŚ, biesiada miodowa „Bartnik” i innych prowadzenie imprez dla Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Krajowej Rady Izb Rolniczych prowadzenie Konferencji Prasowej Ogólnopolskiego Tygodnia Żywności Ekologicznej promotorka akcji internetowej dla sieci sklepów Organic Farma Zdrowia pt 90Dni do Eko- 2013 prowadzenie gali projektu internetowego pt.” Zdrowo jem, więcej wiem” dla Fundacji BOŚ w Pałacu kultury i Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi- listopad 2012 twarz Festiwalu Chlebów Świata 21-23.03.2014- Warszawa, prezentacje: „Domowego wypieku chleba” promocja książek kulinarnych. Targi Książki- Stadion Narodowy- Warszawa, promocja „Naturalna Kuchnia Małgorzaty Puzio”- 06.2014 II Targi Książki Kulinarnej”- Zamek Ujazdowski 25-27.07.2014- promocja książek kulinarnych. Autorka scenariuszy programów kulinarnych 2005-2007 – autorka scenariusza kulinarnego do programu „Na ostrzu noża z Bożeną Dykiel” dla telewizji Polsat 2006 – autorka scenariusza i prowadząca program kulinarny „Smaki i smaczki Mazowsza dla TVP Info 2004-2005 – autorka scenariusza kulinarnego do programu „Alfabet kulinarny Kurta Schellera” dla telewizji Polsat Prowadząca programy kulinarne 2007-2011 – regularne prowadzenie na żywo kącika kulinarnego w „Pytaniu na śniadanie” TVP2 oraz autorka cyklu felietonów „Naturalna kuchnia Małgosi Puzio” 2006- „Smaki i smaczki Mazowsza” 2011 – gościnne udziały w programie „Kawa czy herbata” TVP1 Autorka książek 2014 – „Naturalna kuchnia Małgorzaty Puzio” 2014- „Podróże kulinarne z Małgosią”- Kuchnia polska, włoska, meksykańska, żydowska, chińska”. 2011 – „Grill na wiele sposobów” 2010 – „Kuchnia polska” 2009 – „Domowy wypiek chleba” Inne doświadczenia, nagrody wyróżniona dyplomem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za promowanie w mediach produktów polskich z logo Poznaj Dobrą Żywność ambasadorka, twarz reklamująca ekologicznych Mąk z Młynów Wodnych - Tokary promotorka produktów GMO Free - Orico (produkty sojowe) autorka przepisów na opakowaniach produktów firm: Szarłat, Orico, Młyny Wodne Najnowsza książka Małgorzaty Puzio: `W Smak Naturze` wyd. Burda
©SKENE Agencja aktorska, 2020. Wykonanie mindworks.pl