Małgorzata Puzio - Miękus

>> wróć do listy osób
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus
  • Małgorzata Puzio - Miękus

Konferansjer
Płeć kobieta
Rok urodzenia 1963
Manager Łukasz Niezgoda
lukasz@skene.pl
+48 608 305 688
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer> Pokazy kulinarne> Spotkania autorskie
Tworzy również z:
EKO LUDEK

Resume Małgorzata Puzio-Miękus
aktorka, konferansjerka, prezenterka kulinarna

Doświadczenie zawodowe:
Prowadząca pokazy kulinarne i imprezy integracyjne dla firm i marek: Filipinka, Orico, Algida, Polska Ekologia, PGNiG, Fundacja BOŚ, biesiada miodowa „Bartnik” i innych
prowadzenie imprez dla Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Krajowej Rady Izb Rolniczych
prowadzenie Konferencji Prasowej Ogólnopolskiego Tygodnia Żywności Ekologicznej
promotorka akcji internetowej dla sieci sklepów Organic Farma Zdrowia pt 90Dni do Eko- 2013
prowadzenie gali projektu internetowego pt.” Zdrowo jem, więcej wiem” dla Fundacji BOŚ w Pałacu kultury i Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi- listopad 2012
twarz Festiwalu Chlebów Świata 21-23.03.2014- Warszawa, prezentacje: „Domowego wypieku chleba” promocja książek kulinarnych.
Targi Książki- Stadion Narodowy- Warszawa, promocja „Naturalna Kuchnia Małgorzaty Puzio”- 06.2014
II Targi Książki Kulinarnej”- Zamek Ujazdowski 25-27.07.2014- promocja książek kulinarnych.

Autorka scenariuszy programów kulinarnych
2005-2007 – autorka scenariusza kulinarnego do programu „Na ostrzu noża z Bożeną Dykiel” dla telewizji Polsat
2006 – autorka scenariusza i prowadząca program kulinarny „Smaki i smaczki Mazowsza dla TVP Info
2004-2005 – autorka scenariusza kulinarnego do programu „Alfabet kulinarny Kurta Schellera” dla telewizji Polsat
Prowadząca programy kulinarne
2007-2011 – regularne prowadzenie na żywo kącika kulinarnego w „Pytaniu na śniadanie” TVP2 oraz autorka cyklu felietonów „Naturalna kuchnia Małgosi Puzio”
2006- „Smaki i smaczki Mazowsza”
2011 – gościnne udziały w programie „Kawa czy herbata” TVP1
Autorka książek
2014 – „Naturalna kuchnia Małgorzaty Puzio”
2014- „Podróże kulinarne z Małgosią”- Kuchnia polska, włoska, meksykańska, żydowska, chińska”.
2011 – „Grill na wiele sposobów”
2010 – „Kuchnia polska”
2009 – „Domowy wypiek chleba”

Inne doświadczenia, nagrody
wyróżniona dyplomem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za promowanie w mediach produktów polskich z logo Poznaj Dobrą Żywność
ambasadorka, twarz reklamująca ekologicznych Mąk z Młynów Wodnych - Tokary
promotorka produktów GMO Free - Orico (produkty sojowe)
autorka przepisów na opakowaniach produktów firm: Szarłat, Orico, Młyny Wodne

Najnowsza książka Małgorzaty Puzio: `W Smak Naturze` wyd. Burda


Honorarium: Zaloguj się aby zobaczyć informacje o honorarium